ne prodhimin e produkteve me cilësi relativisht të lirë të lartë.

LED poliuretanike Letra Channel (galvanizuar Sheet Kufitare)

udhëhequr akrilik-kanal-letra-e galvanizuar-fletë-kufitar

Informacion Detail e Shkronjave ZHEL poliuretanike Channel (galvanizuar Sheet Kufitare):

 • Description: LED poliuretanike Letra Channel (galvanizuar Sheet Kufitare)
 • Materiale kryesore trupit: poliuretanike
 • Materiale kufitare: Fleta e galvanizuar
 • Burimi i dritës: LED
 • Ndriçoj: para lit / lit mbrapa
 • Burim-Power: AC110V, AC220V
 • Pushtet Operativ: DC12V
 • Konsumi: ndryshojnë në varësi të llojit të LED dhe madhësia e shkronjave.
 • Jetës LED:> 50.000 orë
 • Temperatura e punës: -40 ℃ ~ 80 ℃
 • Mesatarja e jetës pa asnjë gabim:> 5.000 orë
 • Përshtatshme për: Outdoor ose të mbyllura, i papërshkueshëm nga uji, windproof
 • Furnizuar me: Voltage converter, mësimi i instalimit
 • Paketimi: letër e vetme e mbuluar me flluska të përfunduar, në rastin druri me polistirol poroz. Gjithashtu mund të jetë e mbushur për kërkesat e konsumatorëve.
 • Metoda Paguhet: Paypal or Bank transfer (në qoftë se ju zgjidhni të paguani me Paypal, ju do të paguani pagesë shtesë shërbimi nga Paypal: 3,9%, plus $ 0,30 USD)
 • Data e dorëzimit:prodhimit do të organizohet me të në 24 orë pas parapagimi marrë. Data e ofruar do të vendoset në bazë të madhësisë, complicatedness dhe numrin e letrave.
 • Mënyra e Rendit: 50% parapagim, ne do të ju dërgoj shumë-pamje fotografitë e produktit pas përfundimit të prodhimit për konfirmimin tuaj. Sapo kemi marrë pagesën e bilancit ne do të dorëzojë produktet për ju. (ju duhet të tregoni shënim Banka fal nëse të dërguara të paguara nga Banka)
 • Për dorëzim: EMS, DHL dhe UPS etj
 • Warrantee: Një vit