ne prodhimin e produkteve me cilësi relativisht të lirë të lartë.

Pikturuar 3D Letra Aluminum

Informacion Detail e pikturuar 3D Letra Aluminum:

  • Description: pikturuar 3D Letra Aluminum
  • Materiali: alumini
  • Teknika Procesi: pikturuar
  • Përshtatshme për:Outdoor ose Indoor
  • Paketimi: letër e vetme e mbuluar me flluska të përfunduar, në rastin druri me polistirol poroz. Gjithashtu mund të jetë e mbushur për kërkesat e konsumatorëve.
  • Metoda Paguhet: Paypal or Bank transfer (në qoftë se ju zgjidhni të paguani me Paypal, ju do të paguani pagesë shtesë shërbimi nga Paypal: 3,9%, plus $ 0,30 USD)
  • Koha lajmit: prodhimi do të organizohet me të në 24 orë pas parapagimi marrë. Kohë të çojë do të vendoset në bazë të madhësisë, complicatedness dhe numrin e letrave.
  • Mënyra e Rendit: 50% parapagim, ne do të ju dërgoj shumë-pamje fotografitë e produktit pas përfundimit të prodhimit për konfirmimin tuaj. Pasi kemi marrë pagesën e bilancit ne do të dorëzojë produktet për ju. (ju duhet të tregoni shënim Banka fal nëse të dërguara të paguara nga Banka)
  • Për dorëzim: EMS, DHL dhe UPS etj